دات نت نیوک
X
12

شرايط تشکيل شرکت با مسؤوليت محدود


١ -بايد شرکت نامهاي رسمي تنظيم و به امضاي تمام شرکاء برسد .
در شرکت نامه بايد قيد شود که سهم الشرکه که غيرنقدي هر کدام از شرکاء به چه ميزان تقويم شده است . عدم ذکر اين نکته موجب بطلان قرار داد تلقي شده است (ماده ١٠٠ ق . ت) 
نکات ديگري که در شرکتنامه بايد قيد شود عبارت است از سهم هر يک از شرکاء در سود و زيان، اين که سرمايه شرکت پرداخت شده است و اين که مديران شرکت چه اختياراتي خواهند داشت . اسم شرکت از مندرجات شرکتنامه است . 
سؤال : آيا علاوه بر شرکتنامه وجود اساسنامه هم در شرکت با مسؤوليت محدود ضروري است؟ 
هر چند در مواد ١٠٧ ، ١٠٨ و ١١١ قانون تجارت به اساسنامه شرکت با مسئوليت محدود اشاره شده ولي حقوقدان ها تنظيم آن را لازم ندانسته و در عمل براي اين نوع شرکت اساسنامه تنظيم نميشود . 

٢ -شرکت با مسئوليت محدود حداقل بايد 2 شريک داشته باشد و شرکاء ممکن است اشخاص حقيقي يا حقوقي يا ترکيبي از هر دو باشد . در قانون تجارت حداکثر تعداد شرکاء تعيين نشده و لذا محدوديتي ندارد . 
چون اهليت خاصي براي شريک شدن در اين نوع شرکت وجود ندارد لذا اشخاص محجور نيز ميتوانند با واسطه نمايندگان قانوني خود در اين نوع شرکت سهيم شوند . 
٣ -سرمايه شرکت با مسئوليت محدود از سهم الشرکه شرکاء تشکيل ميشود . سرمايه شرکت ممکن است از آورده هاي نقدي يا از آورده هاي غيرنقدي تشکيل شود . 
طبق ماده ٩٦ قانون تجارت شرکت با مسئوليت محدود وقتي تشکيل ميشود که تمام سرمايه نقدي تأديه و سهم الشرکه غيرنقدي نيز تقويم و تسليم شده باشد . در تقويم آورده هاي غيرنقدي شرکاء بايد دقت نمايند . اگر تقويم غيرواقعي باشد ، شرکاء نسبت به قيمتي که در حين تشکيل شرکت براي سهم الشرکه هاي غيرنقدي معين شده در مقابل اشخاص ثالث مسئوليت تضامني دارند (ماده ٩٨ ق . ت) و از نظر جزايي نيز کساني که به وسيله متقلبانه سهم الشرکه غيرنقدي را بيش از قيمت واقعي آن تقويم کرده باشند . به مجازات کلاهبرداري محکوم خواهند شد (ماده ١١٥ ق . ت )


(( مشاورین و وکلای خانه ثبت آماده پاسخگویی به سئوالات شما هستند تا در کمترین زمان و با کمترین هزینه، بهترین خدمات تخصصی ثبتی را به شما ارائه دهند))

نظر ها

در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.

ثبت نظر

نام

ایمیل

وب سایت