دات نت نیوک
X

مراحل ثبت شرکت

 

ثبت شرکت چیست؟

چه طور شرکت ثبت کنم

با گسترده تر شدن و پیچیده تر شدن روابط میان افراد در عصر حاضر , قوانین حاکم بر روابط و مناسبات میان افراد هم کم کم شکل منسجم تر و کامل تری به خود گرفت و این سئوال در ذهن مردم آمد که چه طور شرکت ثبت کنم.بسیاری از امور که قبلا در روابط میان افراد به صورت فردی و آزادانه و بدون قاعده در جریان بود به تدریج تحت سیطره ی قوانین قرار گرفتند و شکل الزامی پیدا کردند و بسیاری از امور جاری جامعه در حوزه های بازرگانی – تجارت – خانوادگی و  دیگر موارد از شکل فردی خارج شدند و تحت نظارت و حاکمیت دولت از طریق اعمال قوانین و مقررات قرار گرفتند.
ثبت شرکت هم جزء یکی از همین الزامات قانونی است که قوانین و مقررات مخصوصی جهت آن وضع شده است.

مراحل ثبت یک شرکت

مراحل ثبت یک شرکت نیز مانند بقیه کارهای اداری که این روز ها انجام می دهیم پیچدگی هایی دارد که در زیر به آن می پردازیم و به طور مختصر مراحل ثبت شرکت را شرح می دهیم.

دوستان گرامی بسیاری از وب سایتها از مراحل ثبت شرکت صرفا توضیحاتی کوتاه ارائه کرده اند. به همین منظور ما تصمیم گرفتیم تا مراحل ثبت شرکت را به شکلی کاربردی تر به شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

ما به شما کمک خواهیم کرد تا مراحل ثبت شرکت سهامی خاص و مراحل ثبت شرکت بازرگانی و مراحل ثبت شرکت خدماتی و مراحل ثبت شرکت پیمانکاری و مراحل ثبت شرکت مهندسی و مراحل ثبت دیگر شرکتها را بیاموزید. با ما همراه باشید...

 

مراحل ثبت شرکت قبل از راه اندازی شرکت

قبل از اینکه یک شرکت تاسیس شود، نیاز است تا اقدامات و مقدمات لازم جهت تشکیل آن شرکت فراهم شود. مقدمات تشکیل شرکت شامل مراحلی 8 گانه است که در زیر به آنها اشاراه میکنم:

1. تصمیم به تولید محصول یا ارائه خدمات با توجه به نیاز بازار.

2. داشتن سهامداران و سرمایه گذاران برای شروع کار شرکت.

3. بکارگیری نیروی انسانی مجرب و متخصص با توجه به نوع کسب و کار شرکت.

4. انتخاب و تمرکز بر نوع کار شرکت.

5. شروع کار شرکت به صورت رسمی  با ثبت شرکت.

6. تعیین سمت ها و مسئولیت های تمام اعضای شرکت.

7. توجه به رقبا، توجه به مشتریان جدید و فعلی، توجه به اهداف بلند مدت و کوتاه مدت شرکت، توجه به استراتژیک و تاکتیک های شرکت، توجه به فرصت ها و تهدیدات محیطی و …

8. ارتقاء شرکت با ثبت برند و ارائه محصول و خدمات متمایز.

ما به شما پیشنهاد میکنیم ثبت شرکت خود را با خیالی آسوده به مشاوران و وکلای خانه ثبت بسپارید تا در کمترین زمان و با پایینترین قیمت، بهترین نتیجه را بگیرید.

مراحل ثبت شرکت

 

مراحل ثبت شرکت چگونه است ؟

مراحل ثبت شرکتها

در گذشته بیشتر افراد از مراحل ثبت شرکت آگاهی نداشتند و در ایام نه چندان دور (مثلا 5 سال پیش) اگر شخصی می خواست شرکتی ثبت کند، میبایست به سازمان ثبت شرکتهای استان خود مراجعه می نمود، فرم های ثبت شرکت را دریافت می کرد و پس تکمیل فرم ها و فراهم کردن مدارک مورد نیاز آن را تسلیم اداره و پس پرداخت هزینه های قانونی ثبت شرکت ، منتظر می ماند تا مراحل ثبت شرکتها یکی پس از دیگری توسط اداره انجام شود تا در نهایت شرکت به ثبت برسد که این امور بسیار زمان بر و پر خطا و اشتباه بود و در برخی موارد تاسیس یک شرکت ماهها طول میکشید و در آخر هم با ایراداهای زیاد و هزینه های چند برابری ثبت میشد.

ولی این روز ها مسائل کمی ساده تر شده است ولی هنوز پیچیدگی های خاص خود را دارد. این روزها نیز مانند گذشته شما نیز می توانید اقدام به ثبت شرکت خود نمایید ولی پیشنهاد دوستانه ما این است که این کار را نکنید !!!

چرا ؟ چون به زمانی که می گذارید و آزمون و خطاهایی که انجام می دهید و هزینه های قانونی که به خاطر آزمون و خطاهایتان چندباره پرداخت می کنید نمی ارزد. یعنی اگر تمام این هزینه های زمانی و مالی و روحی را پرداخت می کنید، در آخر جمع کنید، به خود می گویید، مراحل ثبت شرکت بسیار پیچیده است و نیاز به دانش حقوقی دارد و کاش از اول ثبت شرکت خود را به یک موسسه معتبر ثبتی سپرده بودم و این همه اذیت نمی شدم.

 ما به شما پیشنهاد میکنیم ثبت شرکت خود را با خیالی آسوده به مشاوران و وکلای خانه ثبت بسپارید تا در کمترین زمان و با پایینترین قیمت، بهترین نتیجه را بگیرید.

 

چرا باید شرکت ثبت کنیم و مراحل ثبت شرکت چیست؟

در واقع ثبت شرکت یکی از بهترین راههایی است که می تواند در کنار همکاری و تعامل افراد در زمینه های مختلف، مبادلاتی تجاری و رسمی را نیز به دنبال داشته باشد. بنگاه های معاملاتی، فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان، مؤسسات تجاری و غیر تجاری، شرکت های تولیدی و خدماتی و غیره، بر اساس قراردادهایی که بین شرکا و سهامدارانشان است، ثبت شرکت خود را به انجام می رسانند.

براساس قراردادهای مذکور، میزان سرمایه و میزان سهام و سود ناشی از آن، با توجه به موضوع فعالیت شرکت، بین شرکا و سهام داران تقسیم می شود. با توجه به موارد ذکر شده، اولین موردی که در ثبت شرکتها باید آن را مورد توجه قرار داد، زمینه کاری و موضوع فعالیت شرکت می باشد. به عبارت ساده تر، اینکه شرکت مورد نظر در چه قالب و در ارتباط با چه موضوعی فعالیت می نماید، باید مشخص گردد؛ تا براساس آن نوع شرکت تعیین و فرآیند ثبت صورت پذیرد.

 

مراحل ثبت شرکت برای موضوع فعالیت شرکتها

برای ثبت شرکت چه شرکت هایی نیاز به دریافت مجوز داریم؟

1- موضوعاتی که به کلی غیرقابل ثبت و فعالیت هستند.

2- موضوعاتی که قبل از ثبت شرکت نیاز به اخذ مجوز دارند.

3- موضوعاتی که بدون نیاز به دریافت مجوز از سازمان و ارگان ها قابل ثبت هستند.

چنانچه موضوع مورد نظر شما نیاز به موافقت مراجع خاصی باشد، حتما لازم است که قبل از ثبت شرکت، مجوزهای لازم اخذ گردد. این موضوعات شامل 23 مورد کلی می باشند که هریک از این 23 مورد خود شامل چند موضوع مرتبط به هم می باشد. تعدادی از موضوعات فعالیت نیز بدون نیاز به اخذ مجوز قابلیت ثبت شدن را دارند.

اگر موضوع فعالیت مورد نظر شما نیازی به اخذمجوز نداشته باشد، ثبت آن موضوع فعالیت شرکت بلامانع است.

برای اینکه لیست شرکت هایی که برای ثبت نیاز به دریافت مجوز دارد بسیار طولانی می باشد برای اینکه متوجه شوید آیا فعالیت مد نظر شما قبل از ثبت نیاز به دریافت مجوز از مراجع ذیصلاح را دارد یا خیر، کافیست با کارشناسان ما در خانه ثبت تماس بگیرید تا با خیال راحت بهترین و مناسبترین نوع موضوع فعالیت را انتخاب کنید.

 

شرایط ثبت شرکت بازرگانی سهامی خاص

سرمایه اولیه حداقل یک میلیون ریال
حداقل اعضاء 5 نفر 
سن مدیر عامل شرکت بازرگانی، باید 23 سال تمام باشد
فقط 35% از سرمایه گذاری باید به صورت سرمایه نقدی باشد

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت بازرگانی سهامی خاص

ارائه کپی مدارک شناسایی اعضای شرکت بازرگانی شامل ( کارت ملی و شناسنامه)
ارائه مجوز فعالیت شرکت بازرگانی ( در برخی مواد خاص فقط )
ارائه گواهی نماینده رسمی یا همان وکالتنامه (در صورتی که وکیل کارهای ثبت را انجام داده باشد)

 

مراحل ثبت شرکت بازرگانی سهامی خاص

تعیین نام مناسب برای شرکت بازرگانی
شما میتوانید برای این کارمقاله انتخاب نام شرکت را مطالعه کنید.
نکته:در انتخاب نام شرکت بازرگانی باید موارد زیر رعایت گردد:
الف) نام شرکت بازرگانی خارجی نباشد.
ب) با فرهنگ عمومی کشور عجین، و طبق قوانین شرکت، از عناوین مطابق با فرهنگ اسلامی استفاده گردد.
ج) اسم انتخاب شده برای شرکت خارجی، دارای مفهوم و معنا باشد.
د) قبلاً در جایی دیگر یا برای شرکتی دیگر ثبت نشده باشد.
پر کردن فرم های مربوطه
امضا مدارک شرکت
انجام واریزیها
ثبت نهایی شرکت بازرگانی سهامی خاص


شرایط ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود


تشکیل شرکت با حداقل اعضاء 2 نفر.
سرمایه اولیه شرکت بازرگانی حداقل یک میلیون ریال
ارائه تعهد نامه پرداخت کل سرمایه به صورت یکجا. ( صرفا تعهد نامه بوده و نیاز به واریز به بانک نمی باشد )
میزان سرمایه گذاری شرکت بازرگانی باید کاملاً به صورت نقدی به مدیر عامل پرداخت گردد.

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود

ارائه کپی مدارک شناسایی اعضاء شرکت بازرگانی شامل (کارت ملی و شناسنامه).
پر کردن فرم های مربوطه
امضا مدارک شرکت
انجام واریزیها

 

مراحل ثبت شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود

تهیه و تنظیم مدارک مورد نیاز شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود.
تعیین موضوع و قالب اصلی شرکت بازرگانی با ذکر کلمه با مسئولیت محدود
انتخاب اعضاء و میزان سهام هر یک و تعیین اختیارات آنها در شرکت بازرگانی
انتخاب نام شرکت با ذکر کلمه با مسئولیت محدود
واریز مبلغ و تأییدیه نام شرکت بازرگانی
ثبت نهایی شرکت بازرگانی با مسئولیت محدود

 

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

در مراحل ثبت شرکت سهامی خاص برای تاسیس یک شرکت ، لازم است اظهارنامه ای که متضمن تعهد کلیه سهام و گواهی بانکی حاکی از پرداخت حداقل سی و پنج درصد کل سهام می باشد، به همراه ضمائم ذیل به اداره ثبت شرکت ها تسلیم شود :

اساسنامه شرکت که به امضاء کلیه سهامداران رسیده باشد.
صورتجلسه اولین مجمع عمومی مشتمل بر رسیدگی به سهام و انتخاب مدیران و بازرس یا بازرسان و اعلام قبولی آنان و ذکر نام روزنامه کثیرالانتشاری که هرگونه آگهی راجع به شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی در آن منتشر خواهد شد.

 

مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود

مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود به شرح ذیل است :

۱. پرونده مربوط به ثبت شرکت به قسمت تاسیس ارسال می شود و به کارشناسان خانه ثبت محول می شود
۲. بعد از بررسی تمام اطلاعات متقاضی و اعضاء در صورت کسری مدارک با متقاضی تماس گرفته می شود و طی پیگیری های مشاور حقوقی از نظر نام، موضوع و دیگر موارد مدارک و اطلاعات کامل می شود
۳. تنظیم مدارک کامل شده ثبتی بوسیله کارشناسان ما صورت می پذیرد
۴. بررسی نهایی و تایید نام بین ۱ الی ۳ روز به طول می انجامد
۵. پس از تایید نام، باید اوراق مربوط به ثبت شرکت را امضا نمایید
۶. اوراق و اسناد شامل اساسنامه، شرکتنامه، تقاضانامه، صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و صورتجلسه هیئت مدیره است که حتما باید توسط اعضای هیئت مدیره و شرکاء به امضاء برسد
 

انتخاب نام مناسب برای شرکت در کدام مراحل ثبت شرکت است

یکی از ابتدایی ترین اموری که قبل از ثبت شرکت نیاز است تا در مورد آن بیاندیشید انتخاب نام مناسب برای شرکت است . انتخاب نام شرکت یکی از مهمترین مراحل در تاسیس یک کسب و کار است، نام انتخابی نقش بسیار مهمی در تجارت خواهد داشت مخصوصا که امروزه به دلیل زیاد شدن شرکت ها انتخاب اسم مناسب برای آنها بیش از پیش سخت شده و پر از نکات ریز و درشتی است که می تواند در انتخابمان، تأثیر گذار باشد. یک نام خوب باید منحصر بفرد بوده و به آسانی به خاطر سپرده شود و موجب سودآوری در آینده شود.برخی از کارشناسان معتقدند که اسامی انتزاعی بهترین اسامی هستند، برخی دیگر اعتقاد دارند که اسامی خبری که به مشتریان می گویند که کسب و کار شما دقیقاً چیست بهترین اسامی هستند حال آنکه برخی دیگر به این باورند که اسامی ابداعی بیشتر در اذهان می مانند در حالی که برخی معتقدند که این اسامی سریعتر به فراموشی سپرده می شوند.

انتخاب نام شرکت نیز کمی قلق خاص خود را دارد و یکی از اصلی ترین مراحل ثبت شرکت شما انتخاب نام برای شرکتتان است زیرا نام شرکت شما می بایست توسط اداره ثبت شرکت ها تایید گردد، اداره ثبت شرکتها نام درخواستی شما را به بقیه شرکت های موجود بررسی می کند که نام مشابه شرکت دیگری را انتخاب نکرده باشید و برای داشتن نامی زیبا برای شرکت خود، کافیست با ما تماس بگیرید تا از مشاوره های رایگان کارشناسان ما برخوردار شوید یا به صفحه انتخاب نام مناسب برای شرکت مراجعه کنید.

 

هزینه های ثبت شرکت چقدر می باشد ؟

پس از اینکه اطلاعات لازم در مورد مراحل ثبت شرکت و ثبت شرکت را از این صفحه کسب کردید و تصمیم لازم را در مورد اینکه می خواهید چه شرکتی را ثبت نمایید اتخاذ کردید، مهمترین مساله ای که پیش می آید، اطلاع از هزینه های ثبت شرکت است تا بتوانید در مورد هزینه ها و دیگر مسائل تصمیم گیری نمایید.

البته به این نکته نیز توجه داشته باشید معیار های زیادی در تعیین هزینه ثبت شرکت دخیل است مثلا اگر شرکت تان کوچک باشد، هزینه روزنامه رسمی یک قیمت است، اگر شرکت تان بزرگ باشد ، هزینه روزنامه رسمی گران تر خواهد شد و همچنین انواع شرکت ها و موضوعات و سرمایه نیز در هزینه ها تاثیر دارند.

نه تنها روزنامه رسمی بلکه هزینه های دیگر نظیر وکیل، آگهی های ثبتی، واریزی های قانونی و تعداد اعضا و ... متغیر و متفاوت خواهد بود.

هزینه های ثبت شرکت نسب به شرکتی که قصد ثبت آن را دارید می تواند بسیار متفاوتی داشته باشد، زیرا به نسب انواع شرکت ها که می خواهید ثبت کنید (مثلا شرکت مسئولیت محدود یا سهامی خاص یا حتی سهامی عام) هزینه های قانونی که میبایست پرداخت کنید ، هزینه تمبر های ثبتی یا مالیاتی می تواند بسیار متفاوت باشد و هزینه ثابتی ندارد، لذا پیشنهاد می کنیم، جهت استعلام هزینه نهایی ثبت شرکت تان و را هنمایی در مورد مراحل ثبت شرکت و توضیحات تکمیلی در مورد انواع شرکت ها با کارشناسان خانه ثبت تماس بگیرید.

 

اخذ المثنی مدارک ثبتی شرکت پس از طی کردن مراحل ثبت شرکت :

از دست دادن، از بین رفتن و یا مفقود شدن مدارک ثبتی شرکت ها یکی از موضوعاتی است که امکان دارد برای هر شرکتی اتفاق بیفتد که بسیار آزار دهنده و کلافه کننده نیز میباشد.

استرس و ترس از گم کردن مدارک مهم یا ربوده‌شدن آنها همیشه یکی از مهمترین دغدغه‌های اصلی ماست! اگر چنانچه این مدارک به شرکت و کسب و کار ما مربوط باشند، که دیگر اهمیتی چندبرابر پیدا می‌کنند. چرا که برای به دست آوردن آن‌ها، پروسه ای چندین مرحله و چندین امضا را پشت سر گذاشته‌ایم تا این مدارک را به دست آروده ایم و همانطور که برای به دست آوردن این مدارک مشقتهای زیادی را متحمل شدیم ، برای اخذ المثنی آنها نیز باید کارهای پر زحمتی نیز انجام دهیم. همیشه اولین سوال پس از وقوع چنین حوادثی این است که حالا باید چه کار کنیم؟ و از کجا باید مجددا شروع کنیم؟ این نوشتار به موضوع مهم المثنی مدارک شرکت پرداخته است.

کدامیک از مدارک شرکت را میتوان مجددا دریافت کرد؟

در صورت ربوده‌شدن، مفقودی و یا از بین رفتن مدارک شرکت همیشه راهی برای دریافت المثنی وجود دارد اما در این صورت فقط مدارک اولیه شرکت قابل دریافت هستند و در مورد سایر مدارک باید احتیاط را رعایت کنید.

توصیه خانه ثبت به شما :

ما به شما توصیه میکنیم که حتما از تمام مدارک ثبتی شرکت یک کپی برابر اصل تهیه کنید و برای چنین موقعیتی از قبل آماده باشید تا در صورت مفقود شدن این مدارک، استرس و درد سرهای کمتری به سراغ شما بیایند.

مدارک زیر به شما کپی برابر اصل داده می شود، البته فقط یکبار:

شرکت‌نامه، اساسنامه، اظهارنامه (تقاضانامه) و آگهی تاسیس

اما هیچ‌ کدام از صورت جلسات شرکت یا موسسین که در بایگانی ثبت شرکت‌ها موجود است، به دست شما نخواهد رسید.

جهت اخذ المثنی مدارک شرکت خود کافیست با ما تماس بگیرید.

 

مطالب مرتبط : راهنمای ثبت شرکت

(( مشاورین و وکلای خانه ثبت آماده پاسخگویی به سئوالات شما هستند تا در کمترین زمان و با کمترین هزینه، بهترین خدمات تخصصی ثبتی در زمینه ثبت شرکت را به شما ارائه دهند  ))